ISO 9001:2015
Современные средства измерительной техники
 

Новости

Нові електронні ваги для АПК

4 марта 2009 г.

Для роботи на аграрних підприємствах були сконструйовані і почали вироблятися ваги спеціальної модифікації Модуль АГРО з урахуванням експлуатації в будь-яких погодних умовах незалежно від місця встановлення.

Розробка базується на популярних вагах Модуль А (патент № 8047 від 15.10.2003) і має низку особливостей, адаптованих до використання на підприємствах АПК.

Виконання ваг модифікації Модуль АГРО пандусне, що не потребує капітальних будівельних робіт.

Швидкий демонтаж та транспортування вантажоприймального пристрою на інше місце виконується звичайним бортовим автомобілем. Монтаж ваг на новому місці виконується в будь-яку пору року без виконання зварювальних робіт протягом двох діб.

Вихідний кабель тензодатчиків поставляється у герметичній метало пластиковій оболонці, що підвищує опір кабелю атакам гризунів, стійкість до дії вологи, пилу, перепадам температур та  запобігає появі корозії, а також чинить підвищений опір перешкодам зовнішніх джерел. Кабельна система характеризується ступінню захисту IP68, та виготовляється із високоякісних компонентів від європейських лідерів хімічної індустрії.

Робоча температура ваг автомобільних електронних знаходиться в межах від –30 до +50С°, але гарантується стійка робота ваг у межах встановленої точності від –70 до +70С° (у польових умовах під відкритим сонцем).

Висота ваг складає 400 мм,  що дає можливість вільного доступу для очистки, зменшує вірогідність забивання бруду під платформу влітку та обмерзання тензодатчиків взимку при експлуатації в екстремальних складних умовах.

Цифрові датчики CPD, які встановлюються в автомобільні ваги, мають клас точності С4. Таким чином гарантується стабільність показів вагів та стійкість до бокових навантажень. При використанні оригінального вузла вбудови значно зменшується вірогідність виходу системи або її компонентів зі строю у зв’язку з влучанням блискавки у ваги або територію навколо них. Корпус тензодатчика виконаний із нержавіючої сталі. Ступінь захисту оболонки тензодатчиків – IP68.

Особливістю запропонованого обладнання є те, що термінал та тензодатчики, як і вузли вбудови, поставляються оригінального італійського виробництва фірми Bilanciai. Прилад D400, на відміну від інших, русифіковано, що зменшує вірогідність похибок оператора.

Розроблене програмне забезпечення ТАСКОДА дозволяє викори­стовувати його як безпосередньо з автомобільними вагами, так і у складі комплексів з автоматизації підприємств інших фірм-розробників.

Мінімальний термін експлуатації ваг - 10 років.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті  http://www.koda.ua