ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Революційні інновації точного зважування від лідерів вагобудування – компаній BILANCIAI та KODA

15 березня 2013 р.

Керуючись девізом "Все точно", УА ТОВ фірма "КОДА" першою на ринку України та Східної Європи представляє принципово нове технічне рішення для виробництва якісних, надійних, високоточних та головне відповідних новому чинному стандарту ДСТУ EN45501:2007, вагів - автомобільних, вагонних, бункерних.

Йдеться про застосування у виробництві ваг тензодатчиків класів точності С5 і С6.

Яким чином характеристики впливають на метрологічні параметри ваг та в чому полягає реальна вигода для замовника від їх експлуатації стосовно до різних типів ваг, ми розповімо у матеріалах наступної статті, а для початку пропонуємо до Вашої уваги інформацію про тензодатчики.

Цифрові тензодатчики CPD класів точності C5 і C6 нового покоління сконструйовані і в повному обсязі виробляються компанією Bilanciai, що має загальновизнано високий рівень технічної кваліфікації у виробництві платформних (автомобільних, вагонних) ваг. Тому тензодатчики Bilanciai виготовлені з урахуванням специфіки експлуатації в автомобільних і вагонних вагах, що дає найвищою мірою надійні результати для всієї ваговимірювальної системи в цілому.
У 1997 році, після успішного впровадження аналогових вагових терміналів і тензодатчиків CPR, компанія Bilanciai вступила в цифрову еру з інноваційною серією CPD - тензодатчики із застосуванням цифрових технологій.


Основні етапи масового застосування електронних компонентів Bilanciai:


Період Етап
1968 – 1997 електронні вагові термінали та аналогові тензодатчики
1997 – 2005 цифрові тензодатчики класів точності С1, С2, С3
2005 Bilanciai використовує тензодатчики не нижче С4 класу точності
2006 – 2013 впровадження цифрових тензодатчиків CPD класу точності С4 та вище
2010 – 2013 широке використання цифрових тензодатчиків CPD класів точності С5 та С6

Докладніше про цифрові тензодатчики C5 та C6