ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Запрошуємо Вас відвідати стенд компанії на виставці AGRO ANIMAL SHOW

13 січня 2014 р.

Запрошуємо Вас відвідати стенд компанії на виставці AGRO ANIMAL SHOW

 

Компанія КОДА, один з провідних постачальників контрольно-вимірювального обладнання на ринку України, запрошує відвідати наш стенд на виставці AGRO ANIMAL SHOW, яка відбудеться з 11 лютого до 13 лютого 2014 ВЦ «КиївЕкспоПлаза», за адресою вул. Салютна 2 -Б, Київ, Україна; павільйон 1, місце А218.

На виставковому стенді компанії KOДA до Вашої уваги буде представлено широкий асортимент вагового обладнання для різних виробничих потреб: автомобільних, вагонних, кранових, платформних електронних ваг; промислові системи для зважування та дозування; тензометричні датчики сили, вагові термінали.

«КОДА» пропонує широкий асортимент автомобільних платформних ваг для зважування у статичному і динамічному режимах для всіх галузей промисловості і сільського господарства. Запатентована конструкція ваг «Модуль А» – універсальна, модульна, з можливістю монтажу в будь-який час року, демонтажу і перенесення на інше місце експлуатації. Установка ваг проводиться без капітальних будівельних робіт завдяки залізобетонному фундаменту в комплекті до ваг.

ТОВ Фірма «КОДА» пропонує вагонні ваги для зважування составів в статичному і динамічному режимах. Використання такого обладнання забезпечує високі метрологічні і технічні характеристики ваг, а також високу надійність їх роботи в широкому діапазоні температур і при різних впливах зовнішнього навколишнього середовища.

На нашому стенді Ви зможете ознайомитися з НОВИНКОЮ:

  • Автоматизована система зважування зерна на елеваторах. У ході створення системи проведено мо-дернізацію кількох бункерів, призначених для обліку відвантаженого зерна на елеваторах, з найбільшою межею зважування 60 т.
  •