ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Розширення асортименту вимірювального обладнання Standard Gage

24 лютого 2014 р.

Ми раді представити Вам оновлений каталог вимірювального інструмента Standard Gage. Наша компанія - офіційний представник метрологічного концерну Hexagon Metrology (Швейцарія), до складу якого входить бренд Standard Gage. Більше чотирьох років компанія КОДА ексклюзивно поставляє інструмент під цим брендом на територію України.

Усе обладнання Standard Gage відрізняється високою якістю та конкурентною ціною. Фахівці нашої компанії забезпечують повну технічну, сервісну, гарантійну ты післягарантійну підтримку. Інструмент Standard Gage виготовляється відповідно до вимог Hexagon Metrology (Швейцарія) з матеріалів високої якості, з використанням останніх розробок у галузі метрології, машинобудування, механіки та електроніки. Продукція Standard Gage проходить ретельний контроль якості, що підтверджується калібрувальним сертифікатом завода-виробника. Кожен вимірювальний інструмент має свій серійний номер та поставляється в індивідуальній упаковці, що гарантує виконання всіх умов зберігання і транспортування.

На даний момент, кількість позицій збільшено більш ніж у два рази. Також у новому каталозі є і спеціальне метрологічне обладнання.

Крім того додано новинки в розділах:
- Електронних штангенциркулів;
- Спеціальних штангенциркулів;
- Електронних мікрометрів;
- Штангенрейсмас (додана модель з підвищеним ступенем захисту);
- Електронних індикаторів годинникового типу (додана модель з підвищеним ступенем захисту);
- Товщиномірів;
- Вимірювальних стійок.

Оновлений каталог можна завантажити з нашого сайту.