ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Нові пристрої індикації та налагодження VEGA

27 червня 2014 р.

Фірма VEGA представляє два нових компактних герметичних пристроїв індикації та наладки пристроїв VEGA та інших виробників.

VEGADIS 81 - Зовнішній пристрій індикації та налагодження для рівнемірів VEGA. Підключаєтся до пристроїв фірмы VEGA по чотирьохпровідній лінії зв´язку довжиною до 50 м, що у 2 рази довше, ніж у його попередника VEGADIS 61. Дозволяє відображати виміряні значення та проводити дистанційне налагодження та діагностику обладнання VEGA за допомогою зручної системи меню російською мовою. Не потребує зовнішнього живлення. Може використовуватися у польових умовах. Дисплей може бути повернутий відносно корпуса.

VEGADIS 82 - Універсальний пристрій індикації та налагодження для будь-яких пристроїв з вихідним токовым сигналом 4…20 мА чи 4…20 мА/HART®. Пристрій підключається  безпосередньо в  розрив токової линії  зв´язку та не потребує зовнішнього живлення. Має можливість індикації токового сигналу, а для сигналів HART® - має доступ до вимінюваних величин та дозволяє редагувати стандартні величини HART та виконувати комманди HART.