ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Нова версія PC-DMIS 2014 від Hexagon Metrology

21 липня 2014 р.

Шановні Панове, ми раді повідомити Вам, що з липня 2014 концерн Hexagon Metrology представляє оновлений реліз вимірювального програмного комплексу для координатно-вимірювальних пристроїв - PC-DMIS 2014. Нагадаємо, компанія КОДА ексклюзивно представляє концерн Hexagon Metrology на території України.

PC-DMIS 2014 представляє широкий набір інструментів, технологій та методик для збільшення швидкості та ефективності роботи координатно-вимірювальних пристроїв. Крім того, оновлена ​​версія PC-DMIS багаторазово збільшує ефективність планування контролю і спрощує виконання складних процедур обміру деталей.

PC-DMIS 2014 включає 17 значних функціональних змін і 81 менш значущих. Нове програмне забезпечення підвищує продуктивність, дозволяє прискорити вирішення завдань стандартного програмування і знизити вимоги до необхідного досвіду користувача.

До основних особливостей PC-DMIS 2014 можна віднести:

  1. Перероблену структуру головного меню. Завдяки меню доступу, що розкриваються до вимірювальних функцій, користувач отримує більший простір екрану для графіки і процедур вимірювання.
  2. Новий інструмент QuickFeature. Дозволяє, виділивши окремі виміряні елементи, збирати їх у складний об´єкт просто вказуючи на нього на CAD моделі, не використовуючи при цьому меню, що випадають.
  3. Функція QuickAlign, яка дозволяє створювати комбінації з декількох функції вирівнювання. Це дозволяє використовувати типові набори комбінацій функція вирівнювання, скорочуючи час на підготовку програми.
  4. Команди Copy Parameters і Paste Parameters, які дозволяють копіювати параметри об´єктів і передавати їх в інші об´єкти, що скорочує час на редагування блоків в редакторі програми.



Файл з повним описом нового релізу можно завантажити з нашого сайта за цим посиланням.

За більш повною інформацією просимо звертатися до спеціалістів нашої компанії.