ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Нова вимірювальна рука ROMER Absolute Arm Compact.

17 жовтня 2014 р.

Шановні Пані та Панове, ми раді повідомити Вам, що з вересня 2014 концерн Hexagon Metrology представляє оновлену версію портативної координатно-вимірювальної руки - ROMER Absolute Arm Compact з діапазоном виміру 1200 мм. Нагадаємо, компанія КОДА ексклюзивно представляє концерн Hexagon Metrology на території України.

ROMER Absolute Arm Compact - переносна координатно-вимірювальна машина типу «рука», створена на базі перевіреної в промислових умовах технології ROMER Absolute Arm. ROMER Absolute Arm Compact призначена для оперативного контролю геометричних розмірів дрібних деталей, як в лабораторних умовах, так і в умовах цеху, в тому числі без знімання деталі з верстата на місці її обробки. Дана система не вимагає спеціального монтажу на місці експлуатації, проста в роботі і має модульну конструкцію з численним змінними приладдям.

Спеціально розроблена система ROMER Mobility Pack, завдяки вбудованим акумуляторам дає можливість виконувати роботи без підключення машини до мережі електроживлення, а бездротовий інтерфейс передачі даних дає оператору максимальну свободу дій в умовах діючого виробництва.

ROMER Absolute Arm Compact працює з програмним комплексом PC-DMIS, що дає оператору практично необмежені можливості в обробці результатів вимірів, а саме: формування звітів будь-якої складності, побудова виміряних елементів, порівняння з CAD-моделлю, аналіз отриманих відхилень, похибок тощо.

Спеціалізовані вимірювальні щупи TESA не вимагають калібрування перед виконанням вимірювань. При зміні щупа в процесі вимірювання, програмне забезпечення автоматично ідентифікує встановлений щуп (використовуючи дані, отримані від вбудованого мікрочіпа). Спеціальне кріплення забезпечує повторюваність приєднання щупа менш 1 мкм.

Завдяки використанню абсолютних датчиків кута повороту, ROMER Absolute Arm Compact не вимагає попереднього виявлення референтних точок і готова до роботи відразу ж після включення.

Нова конструкція противаги забезпечує повністю ергономічну роботу, що виключає втомлюваність оператора і гарантує стабільну точність у всьому діапазоні переміщення. Ергономічна рукоятка управління зі зручними кнопками забезпечує комфорт при роботі. Система ROMER Absolute Arm Compact являє собою надійний інструмент, що не вимагає налаштувань на робочому місці, справжню портативну координатно-вимірювальну машину. ROMER Absolute Arm Compact може бути встановлена ​​в безпосередній близькості від верстата і навіть на самому верстаті, без спеціальної вивірки або механічного базування вимірюваної деталі.

Файл з описом можливостей ROMER Absolute Arm Compact можно завантажити з нашого сайту за цим посиланням.

Модель

Діапазон
вимірювання, мм

Маса, кг

Максимально допустима
похибка, мкм

RA7312

1200

10,2

5 + L / 40 ≤ 18

RA7512

1200

10,8

5 + L / 65 ≤ 15

За більш детальною інформацією просимо звертатися до спеціалістів нашої компанії.