ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Прохідний бункерний дозатор КОДА ВБ

24 лютого 2015 р.

Ваги призначені для автоматичного зважування в потоці і сумарного обліку сипучих, а також  матеріалів, що пилять. Ваги можуть використовуватися для технологічного обліку маси продукту, що проходить крізь них, регулювання потоку, обліку доз і відбору заданої маси матеріалу при навантаженні в транспортний засіб.
До складу ваг входить ваговій бункер, підваговий та надваговий бункери (у разі необхідності), виконавчі пристрої (секторна завантажувальна і заслінка, що швидко розкривається), шафа керування. Ваговий бункер, встановлений на тензометричних датчиках та сполучається з над- та під- ваговими бункерами за допомогою гнучких вставок. Виконавчі механізми - пневматичні, з електрокеруванням.
Ваги дозволяють з високою точністю (0,1%) робити зважування окремих доз продукту і запам´ятовувати сумарна вага в заданому діапазоні часу (зміна, доба, місяць). Дані можуть бути передані в комп´ютер з використанням інтерфейсу RS-232 або RS-485.
Надійність роботи ваг забезпечується застосуванням пневмокомпонентов фірми CAMOZZI (Італія), високі метрологічні характеристики та точний алгоритм роботи - застосуванням нового дозуючого вагоіндикатора КОДА 5, на основі якого розроблено шафа керування вагами.
Лінійка дозаторів КОДА ВБ включає в себе низку ваг з дозами продукту 50 кг, 100 кг, 200 кг, 300 кг, 500 кг.