ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Запрошуємо Вас відвідати наш стенд на 16-му Міжнародному промисловому форумі.

10 листопада 2017 р.

 

Компанія КОДА, один з провідних постачальників контрольно-вимірювального обладнання на ринку України, запрошує відвідати наш стенд D15 на 16-му Міжнародному промисловому форумі, який відбудеться з 21 листопада по 24 листопада 2017 року у приміщенні МВЦ, м Київ, за адресою Броварський пр.-т, 15.
На виставковому стенді компанії KOДA Вашій увазі буде представлено широкий асортимент:
  1. вагового обладнання для різних виробничих потреб: автомобільних, вагонних, кранових ваг;
  2. обладнання для вимірювання та сигналізації рівня речовин фірми VEGA (Німеччина);
  3. обладнання для вимірювання тиску і температури фірми WIKA (Німеччина);
  4. витратоміри і ротаметри фірми ASA s.r.l. для вимірювання витрати різних типів рідин і газів, що передаються по трубах як великих, так і малих діаметрів.

На нашому стенді Ви зможете ознайомитися з новинкою - медичними персональними вагами CERTUS ®Medical СММр для зважування людей з одночасною зміною зростання і розрахунку індексу маси тіла.

Ви побачите в роботі портативну координатно-вимірювальну машину Hexagon Metrology ROMER Absolute Arm з лазерним сканером, ПЗ Polyworks і PC-DMIS, нову модель трекера Leica AT403, ручний 3D-сканер c підтримкою текстури ARTEC EVA, матимете нагоду оцінити можливості профілометрів-профілографів Jenoptik Industrial Metrology Germany, систем Renishaw для верстатів і КВМ, включаючи унікальну систему калібрування верстатів з ЧПК - Renishaw XL-80 і Ballbar QC20-W. Буде представлений широкий спектр інструменту TESA і Standard Gage.

Також на виставці ми проведемо анонс відкриття нашого навчально-виставкового центру «Синергія» в Харкові.

Запрошення на виставку.