ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Компанія КОДА взяла участь в 16-му Міжнародному промисловому форумі.

25 грудня 2017 р.

З 21 по 24 листопада в МВЦ (м.Київ) відбувся 17-й Міжнародний промисловий форум - захід, який з 2005 року входить до переліку провідних світових промислових виставок, офіційно сертифікованих і визнаних Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії (UFI) і є найбільшою виставковою подією в сфері машинобудування України.

У 2017-му році в ньому взяли участь 337 підприємств з 29 країн світу.
Компанія КОДА, як один з лідерів українського ринку контрольно-вимірювального обладнання, презентувала для відвідувачів виставки свій асортимент продукції:
  • вагове обладнання для різних виробничих потреб: автомобільні, вагонні, кранові ваги
  • обладнання для вимірювання та сигналізації рівня речовин фірми VEGA (Німеччина)
  • обладнання для вимірювання тиску і температури фірми WIKA (Німеччина)
  • витратоміри і ротаметри фірми ASA (Італія) для вимірювання витрати різних типів рідин і газів, що передаються по трубах як великих, так і малих діаметрів.

Ми показали в роботі портативну координатно-вимірювальну машину Hexagon Metrology ROMER Absolute Arm з лазерним сканером, ПО Polyworks і PC-DMIS, нову модель трекера Leica AT403, ручний 3D-сканер c підтримкою текстури ARTEC EVA.

Наші відвідувачі оцінили можливості профілометрів-профілографів Jenoptik Industrial Metrology Germany, систем Renishaw для верстатів і КВМ, включаючи унікальну систему калібрування верстатів з ЧПК - Renishaw XL-80 і Ballbar QC20-W.

Також ми продемонстрували широкий спектр інструменту TESA і Standard Gage.

Було проведено анонс відкриття навчально-виставкового цента «Синергія», створеного фірмою КОДА спільно з Національним технічним університетом «ХПІ».

Хочемо подякувати відвідувачам виставки, нашим друзям та партнерам, які з живим інтересом розглядали новинки нашого асортименту та продукцію, яка вже зарекомендовала себе на ринку.