ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

КОДА взяла участь у 17-му Міжнародному промисловому форумі

27 листопада 2018 р.

Компанія КОДА, один з провідних постачальників контрольно-вимірювального обладнання на ринку України, прийняла участь в 17-му Міжнародному промисловому форумі. Участь у виставці взяли представники більш ніж 500 підприємств з 32 країн світу.

На виставковому стенді компанії KOДA Вашій увазі було представлено:

  1. Обладнання Renishaw (Великобританія): вимірювальні системи для діагностики, оцінки експлуатаційних характеристик та точності, калібрування металорізальних верстатів і координатно-вимірювальних машин (КВМ); контактні датчики та вимірювальні головки для КВМ; системи сканування та дигіталізації; датчики для вимірювання та налагодження інструменту на верстатах; вимірювальні щупи та приладдя для датчиків Renishaw; системи вимірювання переміщень для контролю лінійного, кутового та планарного позиціювання.
  2. Високоточний інструмент Hexagon MI TESA (Швейцарія) та Hexagon MI STANDARD GAGE.
  3. Прилади контролю шорсткості, хвилястості, мікро- і макропрофіля фірми Jenoptik Industrial Metrology Germany Gmbh (Німеччина): профілометри W5, W10 та ін.
  4. Устаткування для 3D-сканування: датчики та сканери Riftek (РБ), сканери білого світла ARTEC (США).
  5. Координатно-вимірювальні машини Hexagon MI DEA, LEITZ, ROMER, LEICA.
  6. Верстатне обладнання STUDER, WALTER, AGIE-CHARMILLES.
  7. Кранові ваги для важких промислових умов від лідера світового ринку виробництва кранових ваг - компанії EHP Wägetechnik GmbH (Німеччина).
  8. Електронні ваги торгової марки CERTUS (Україна): лабораторні, настільні, товарні, платформні, рахункові, медичні.
  9. Обладнання для вимірювання та сигналізації рівня речовин фірми VEGA (Німеччина). Рівнеміри та сигналізатори рівня, системи обробки та індикації даних.
  10. Обладнання для вимірювання тиску та температури фірми WIKA (Німеччина). Манометри та термометри, електронні перетворювачі тиску та температури, калібрувальне обладнання.
  11. Витратоміри та ротаметри фірми ASA s.r.l. (Італія) для вимірювання витрат різних типів рідин і газів, що передаються по трубах як великих, так і малих діаметрів.
  12. Системи автоматизації та обліку в різних галузях промисловості. Спеціалізовані промислові та наукові вимірювальні системи.
  13. Широкий спектр вагового обладнання: Автомобільні ваги КОДА-А Модуль А, ТАС; вагонні ваги КОДА-В для зважування в статиці ТВС, у статиці та динаміці ТВСД; бункерні ваги, дозатори, платформні ваги; комплекти для модернізації існуючих механічних і електронних ваг виробництва компанії Bilanciai (Італія); спеціальні зважувальні системи.

 

 

За підсумками виставки, хочемо подякувати відвідувачам виставки, нашим друзям та партнерам, які відвідали наш стенд.