ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Вийшла нова версія програми для 3D-сканування та обробки даних - Artec Studio 14

6 червня 2019 р.

Основні переваги Artec Studio 14

- Висока точність

Незалежно від того, чи виберете ви режим «Автопілот» або процесинг вручну, можете бути впевнені, що точність моделі буде дуже високою.

Переваги режиму «Автопілот»: автоматично застосовуються оптимальні алгоритми обробки поверхні предметра для досягнення найкращого результату; повністю автоматична тимчасова шкала процесингу; ідеально підходить для новачків та економить час просунутим користувачам.

- Додаткові розширені настройки

У Artec Studio є набір додаткових налаштувань, що забезпечує досвідченим користувачам повний контроль процесів обробки та широкі можливості для редагування.

- Пріоритет швидкості

Потужні технології для обробки даних в лічені секунди. Автоматизовані функції для економії часу.

- Створюйте та обробляйте великі масиви даних

Програма Artec Studio настільки потужна, що дозволяє працювати з даними розміром до 500 мільйонів полігонів. Ідеальний інструмент для сканування великих предметів і створення 3D-моделей з високою роздільною здатністю.

- Повна сумісність з САПР

Можливість створення 3D-моделі в Artec Studio і експорту її безпосередньо в SOLIDWORKS, AutoCAD і Design X.

Елементарний спосіб експорту в різні формати: OBJ, PLY, WRL, STL, PTX, BTX, AOP, ASCII, Disney PTEX, E57, XYZRGB.

- Скани без відблисків

Алгоритм на основі принципу фізично-коректного рендеринга (PBR) автоматично позбавляє скани від відблисків, економлячи масу часу. Легке 3D-сканування чорних, блискучих і вузьких поверхонь. Ідеально для 3D-моделювання, графіки та віртуальної реальності.

- Режим «3D-радар»

Artec Studio допоможе Вам тримати сканер на оптимальній відстані від предметра, відображаючи дані в зеленому кольорі. Піднесіть сканер трохи ближче, і зображення стане червоним. Спробуйте збільшити відстань - і побачите синій колір зображення. Для досягнення найкращого результату працюйте в зеленому діапазоні.

- Автоматичне видалення підставки

Розумний алгоритм видалення підставки автоматично видаляє зображення поверхні, на якій знаходився предметр, навіть якщо вона не ідеально плоска, а також видаляє все, що розташоване нижче підставки. В результаті ви отримуєте тільки потрібні вам дані без необхідності їх видалення в процесі редагування.

- Мобільність

Найкраще та доступне рішення для сканування «у полі». Інтерфейс програми оптимізований для роботи на планшеті. Ви можете з легкістю користуватися всіма інструментами Artec Studio і створювати відмінні результати на планшеті, користуючись перевагою більшої мобільності.

- Прискорений рендеринг для сканування великих предметів

Тепер сканувати великі предмети в Artec Studio стало швидше і простіше, завдяки новим принципом використання даних.