ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Лазерний сканер RS6 — нова флагманська модель 3D-сканера для координатно-вимірювальних рук Absolute Arm 7-Axis

2 серпня 2019 р.

3D-сканер RS6 компанії HEXAGON MI для нового покоління координатно-вимірювальних рук Absolute Arm дозволяє отримувати хмари точок гранично високої щільності з високою швидкістю і точністю. RS6 забезпечує неперевершено високу продуктивність у порівнянні з системами конкурентів завдяки використанню технології SHINE – набору вдосконалених алгоритмів. SHINE дозволяє виконувати вимірювання з високою якістю і точністю, не вимагаючи при цьому зменшення ширини лінії і кадрової частоти сканування алгоритмів. SHINE дозволяє виконати вимірювання з високою якістю і точністю, не вимагаючи при цьому зменшення ширини ліній і кадрової частоти сканування.

Лазерний сканер RS6 може похвалитися шириною лінії сканування в 150 мм в середній частині діапазону, що дозволяє збільшити площу поверхні більш ніж на 30 % при кожному скануванні в порівнянні з лазерним сканером Absolute Arm попереднього покоління. При цьому кадрова частота збільшена в три рази і складає 300 Гц, що дає можливість сканувати в три рази швидше без втрати деталізації результату сканування.

RS6 можна повністю зняти з координатно-вимірювальної руки за лічені секунди, що спрощує роботу з нею в той час, коли сканер не використовується. Завдяки інноваційній системі кріплення, що забезпечує високу повторюваність, сканер RS6 можна знімати і встановлювати без повторного калібрування.

Крім того, RS6 оснащений унікальним підсвічуванням робочої області, що значно спрощує позиціювання сканера в просторі щодо сканованої поверхні.

Сканер вже можна замовити в комплекті з новими координатно-вимірювальними руками Absolute Arm 7-Axis або у вигляді комплекту модернізації раніше придбаних систем Absolute Arm 7-Axis нинішнього покоління — звертайтеся до спеціалістів КОДА!