ISO 9001:2015
Сучаснi засоби вимiрювальної технiки
 

Новини

Онлайн-демонстрація VEGA: технологія вимірювання рідких продуктів харчування

1 жовтня 2021 р.

Чи то гірчиця, сік чи соус: навіть незначні відхилення у технологічному процесі змінюють зовнішній вигляд та смак рідких продуктів харчування - не кажучи вже про ефективність виробничих процесів, що є ключовим у перетворенні цінної сировини на готові для продажу рідкі продукти. Тому варто уважно подивитися на наявні рішення щодо рівня виробництва рідких харчових продуктів та як вони впливають на послідовність та ефективність:

— Такий же абразивний, як ожинове варення?

Радарні датчики VEGAPULS 64 гарантують, що вимірювання рівня в контейнерах та резервуарах для зберігання залишається надійним - незважаючи на абразивні середовища, конденсат, налипання або коливання температури.

— Густий, як гірчиця?

Сигналізатори рівня VEGAPOINT 24 забезпечують захист від переповнення, оперативну сигналізацію про порожній стан резервуарів для зберігання та захист насосів від сухого ходу. Особливо, якщо мова йде про в’язкі середовища, цей датчик легко перевершує своїх конкурентів.

— Гомогенізується під високим тиском, як концентровані соки?

Стабільне вимірювання тиску за допомогою VEGABAR 83 забезпечує, наприклад, більш ефективне очищення CIP або контролює високий тиск у теплообміннику.

Переглянувши демонстрацію VEGA в прямому ефірі, ви зрозумієте, як легко оптимізувати ваші процеси для всіх рідких продуктів!

Зареєструватися для участі:

Бажаємо Вам багато нових ідей та приємних вражень від перегляду!